Laatste nieuws

Soundcheckers

Donderdag 31 maart begint hét nieuwe muziekprogramma van Nederland: Soundcheckers! Q-Music dj’s Mattie Valk en Wietze de Jager presenteren Soundcheckers…

Brigitte Kaandorp en De Jeugd van Tegenwoordig in nieuw seizoen ‘24 uur met…’

Onder anderen cabaretière Brigitte Kaandorp, rapper Fresku, politicus en voormalig staatssecretaris van justitie Fred Teeven, schrijver Alex Boogers en het vocale hart van De Jeugd van Tegenwoordig: Willie Wartaal, Faberyayo en Vjeze Fur zijn te gast in het nieuwe seizoen van ’24 uur met…’ Vanaf 10 januari 2016 is ‘24 uur met…’ wekelijks te zien bij de VPRO op NPO3: acht afleveringen met opnieuw Theo Maassen als gastheer in de bekende ruimte.

24 uur met…
De eerste aflevering van ’24 uur met…’ op 10 januari betekent voor presentator Theo Maasen zijn 14e etmaal als gastheer. Het is de tiende reeks van de serie sinds de VPRO op 1 januari 2008 begon met het uitzenden van ‘24 uur met…’. In de negen eerdere reeksen zijn er in totaal 51 logeerpartijen geweest van 52 gasten. De kunstenaarstweeling LA Raeven was er in 2012 uiteraard met zijn tweeën. Voor het eerst zijn er dit seizoen, met de komst van De jeugd van tegenwoordig, drie gasten tegelijk in de studio.

Uitzending: vanaf zondag 10 januari 21.55 uur bij de VPRO op NPO3.

‘24 uur met…’ is een productie van de VPRO in coproductie met BlazHoffski.