Laatste nieuws

Figuranten gezocht

In april zullen de opnames voor de verfilming van ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ van start gaan. Voor deze opnames zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om te figureren.

Veel opnames zullen zich afspelen in het bejaardentehuis waar Hendrik Groen met zijn vrienden iets van het leven in het tehuis probeert te maken. Buiten het tehuis zullen ook opnames gemaakt worden, daarom zijn wij op zoek naar mensen voor diverse figurantenrollen

 

Bewoners bejaardentehuis:

Mensen (M/V) vanaf 70 jaar die het leuk vinden om meerdere dagen te figureren als bewoner van het bejaardentehuis

Bezoekers/voorbijgangers:

Mensen (M/V) van diverse leeftijden die het leuk vinden om één dag te figureren bij de opnames. Kinderen zijn ook welkom.

De opnames vinden plaats in de omgeving van Amsterdam gedurende april, mei en juni.

Voor het figureren is geen vergoeding beschikbaar, maar we bieden wel een leuke dag op de set met fijne en gezellige mensen waarbij de catering verzorgd wordt.

 

Lijkt het u leuk om te figureren in ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’? Mail dan uw naam, leeftijd, woonplaats en een recente foto naar: figuratiehendrikgroen@blazhoffski.nl.

Soundcheckers

Donderdag 31 maart begint hét nieuwe muziekprogramma van Nederland: Soundcheckers! Q-Music dj’s Mattie Valk en Wietze de Jager presenteren Soundcheckers…