Laatste nieuws

Unknown Brood bij het Nederlands Filmfestival

De film Unknown Brood is geselecteerd voor vertoning tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival (NFF) en is te zien gedurende het festival in Utrecht. De film maakt hier tevens deel uit van de L’OR Gouden Kalf Competitie, waarvoor de nominaties op 1 september worden bekendgemaakt. De Gouden Kalveren zijn de Grote Prijzen van de Nederlandse Film, deze worden aan het eind van het Nederlands Filmfestival uitgereikt aan winnaars van verschillende categorieën.

 

Synopsis van de film

Op woensdag 11 juli 2001 springt Herman Brood van het dak van het Hilton hotel in Amsterdam. Brood heeft in zijn eigen video’s, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de de vragen die zijn dood heeft opgeroepen. Deze documentaire duikt in het verleden om met deze niet-eerder vertoonde beelden en de mensen die hem het dichtst bij stonden de belangrijke momenten te herbeleven.

 

De 37e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van 20 t/m 29 september 2017. Het complete festivalprogramma is vanaf begin september op de website van het NFF (www.filmfestival.nl) te vinden.

 

Zie hier de trailer van de film: https://www.youtube.com/watch?v=tKbyPQbVRzQ

Soundcheckers

Donderdag 31 maart begint hét nieuwe muziekprogramma van Nederland: Soundcheckers! Q-Music dj’s Mattie Valk en Wietze de Jager presenteren Soundcheckers…