Laatste nieuws

Unknown Brood

Op woensdag 11 juli 2001 springt rock ’n roll muzikant en schilder Herman Brood van het dak van het Hilton hotel. De wijze waarop hij een einde aan zijn leven maakt is net zo extravagant als dat hij het leven heeft geleefd. Herman heeft in zijn eigen video’s, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de vragen die zijn dood heeft opgeroepen. Unknown Brood duikt in het verleden om met dit niet-eerder vertoonde materiaal en de mensen die het dichtst bij hem stonden de belangrijke momenten te herbeleven. Broods leven was vanaf het begin tot het einde een worsteling tussen het zijn van een mens of het worden van een mythe. Op 11 juli kwamen die twee paden samen. 

Zaterdag 19 november is op het IDFA de prachtige docu ‘Unknown Brood’ in premiere gegaan. Een prachtige Levy/BlazHoffski productie van regisseur Dennis Alink.
Het is een waanzinnig spannende en indrukwekkende film met heel veel nieuw materiaal door Brood zelf gedraaid, zelfs beelden vanaf het dak op het Hilton.

De film heeft nu al twee nominaties te pakken op het IDFA, waaronder beste film. Vanaf donderdag 1 december is de film te zien in de bioscoop, gaat dat zien!

Meer informatie op: kpn.com/unknownbrood

Soundcheckers

Donderdag 31 maart begint hét nieuwe muziekprogramma van Nederland: Soundcheckers! Q-Music dj’s Mattie Valk en Wietze de Jager presenteren Soundcheckers…