Wie zijn wij?

BlazHoffski is opgericht door Dan Blazer en Erik van der Hoff, twee ervaren programmamakers die in 1996 besloten samen televisieprogramma’s te gaan ontwikkelen en produceren. Hun visie? Karakteristieke programma’s maken die een verrijking zijn voor het huidige tv-aanbod. Dat bereiken we door voor elk programma het beste team samen te stellen, te blijven zoeken naar vernieuwende, creatieve invalshoeken en niet altijd te kiezen voor de makkelijkste weg.

In 2007 startte BlazHoffski België onder de leiding van Geert Willems, daarna volgde in 2009 een exclusieve samenwerking

beeld-wiezijnwij-1

beeld-wiezijnwij-2

met Gideon Levy en 2010 traden Maurice Dekkers en Benthe Forrer met Dahl TV toe tot de BlazHoffski-familie. Allemaal bevlogen en ervaren programmamakers.

De internationale distributie van de BlazHoffski formats is sinds 2011 in handen van Warner Bros, dat een meerderheidsbelang in BlazHoffski heeft genomen. Dankzij deze strategische samenwerking beschikt BlazHoffski over de uitgebreide formatcatalogus van Warner Bros. en maakt Warner Bros. de internationale verspreiding van de formats en programma’s van BlazHoffski mogelijk.